Voorjaar….

 

Voorjaar in ons bol: Tijdelijk gratis kast bij besteding van € 1000,–

Ook zo’n zin om deuren en ramen open te gooien en het frisse voorjaar naar binnen te laten stromen? Dat zijn de voorjaarskriebels: Het teken dat de lente nu echt gaat beginnen! Ook wij hebben het voorjaar in ons bol: We geven t/m 31 maart a.s. en bij besteding van minimaal € 1000,– deze kast weg! Weer er snel bij want OP = OP!

Voorjaarskriebels

In deze periode heb ik altijd zin om in huis aan de slag te gaan om dat frisse voorjaarsgevoel ook binnen te krijgen. Nu doe ik dat met het opknappen van een oud meubel. Hij gaat makkelijk uit elkaar en er kunnen onderdelen weggelaten worden; heel handig!

Eigenlijk zo gedaan

Licht opschuren, afnemen en met een rollertje in een mooie lichte tint verven: Daar waar een donker houten dressoir stond, staat nu een mooi, laag meubel in een frisse tint. En het zorgt voor een heel andere sfeer in huis! Dit ‘nieuwe’ meubel combineert nu ineens wel weer met kasten in een meer industriële look; probeer het zelf ook maar eens.

Die andere sfeer komt ook door de muur achter het ‘nieuwe’ meubel. Deze heb ik  namelijk ook geverfd. Op zo’n fris geverfde muur komen meubels en schilderijen weer mooier naar voren. Het lijkt wel of ze een beetje extra glans krijgen.

Het voorjaar in huis

Wil jij ook het voorjaar door je huis laten stromen? Wij hebben niet alleen stoere, industriële new vintage meubels in zwart ijzer en hout. Maar ook stoere new vintage meubels in wit en in een mooie zacht groene tint.

Bijvoorbeeld de slanke witte lockerkast. Hij staat op elegante pootjes en heeft achter zijn 4 deurtjes lekker veel opbergruimte.

En een wat grotere industriële kast in zacht groen. Deze kast is afgeleid van de instrumentenkasten uit de eerste helft van de 20ste eeuw. Hij zorgt voor een industriële look, maar is zeker niet lomp; kijk maar eens naar de subtiele knopjes die er op zitten en naar de slanke pootjes waar hij op staat. Niet alleen veel opbergruimte achter kleine laadjes en deurtjes, maar ook achter een grote la om grotere spullen in op te bergen. En in deze mooie zacht groene tint, past hij helemaal bij het voorjaar.

Gooi dus ook de deuren open en laat het voorjaar binnen. Knap iets ouds op, combineer met een stoer vintage meubel, een likje verf op een muurtje, of een voorjaarboeket in huis… Het zijn soms kleine dingen die al verschil kunnen maken. En… van het een, komt vaak het ander!